Iedereen Actief

Wij collecteren omdat:

Wij collecteren zodat Samen Spelen, Samen Sporten en Samen naar school gaan kinderen met en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen. Ben Actief is onze mascotte die graag wil dat iedereen erbij hoort en een winnaar kan zijn! Speeltuinen, sportverenigingen en scholen meer toegankelijk maken voor iedereen, zodat kinderen met en zonder beperking elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. De programma's die onder Iedereen Actief vallen en waar we ontmoetingen, kennismaken, ontdekken en meedoen mogelijk maken is onderdeel van de Stichting Deventer Sportploeg.
Als Deventer Sportploeg kunnen we met de financiële bijdragen van Het Gehandicapte kind mooie dingen doen om het inclusief spelen, sporten en naar school gaan in Deventer en omgeving meer mogelijk te kunnen maken.

Daarom doen we graag iets terug en collecteren onze sporters met een beperking in de week van 13 tm 18 november voor Het Gehandicapte Kind.

Via deze digitale collectebus kunt ook u een bijdrage leveren!

De helft van de opbrengst mogen we zelf inzetten. Die zetten we in om het samen spelen, sporten en naar school gaan in Deventer nog meer zichtbaar en mogelijk te maken. Doet u mee?

Enne… delen in uw netwerk wordt heel erg op prijs gesteld!

Tikkie
71

Donaties

€ 563

ingezameld