Inge Vos

Ik collecteer omdat:

Alle kinderen willen schaatsen!

Begin dit jaar genoot iedereen in Nederland van het winterse weer. We konden volop schaatsen in onze prachtige natuur, met ‘koek en zopie’ erbij! Zodra het eerste ijs er ligt krijg ik al de kriebels. Maar dat gold helaas niet voor iedereen! Kinderen met een fysieke beperking stonden letterlijk langs de kant te kijken hoe broertjes, zusjes en vriendjes plezier hadden op het ijs.

Daarom zijn wij als Stichting het Gehandicapte Kind gestart met een nieuwe sport, Frame Schaatsen. De Sven Kramer Academy is in Heerenveen begonnen met de eerste lessen en het was gelijk een groot succes. De kinderen genieten: "Ik kan nu ook schaatsen Mam!" Ieder kind gun je het gevoel op het gladde ijs, maar vooral dat ze mee kunnen doen met de andere kinderen in de buurt. Samen schaatsen!

Steun ons bij het verder ontwikkelen van deze sport, zodat alle kinderen in Nedelrand zo snel mogelijk ook kunnen schaatsen? Met jou bijdrage aan de collecte kan je dit en vele andere projecten mogelijk maken waardoor kinderen samen kunnen spelen en sporten!

Tikkie
6

donaties

€ 75

ingezameld