Priscilla Rijvers

Ik collecteer omdat:

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Ik wil graag iets met jullie delen dat ons diep raakt. Zoals velen van jullie waarschijnlijk al weten, heeft onze zoon Ravi op de leeftijd van 9 maanden de diagnose gekregen van een zeldzaam syndroom. Dat gooide niet alleen onze wereld overhoop, maar ook alle dromen die we hadden voor ons kleine mannetje.

Ravi kan niet zelfstandig zitten, lopen en zal waarschijnlijk nooit leren praten. Het is een pijn die we elke dag voelen, wetende dat hij een hoop zal missen waarvan we dachten dat het vanzelfsprekend was. We hoeven vast niemand uit te leggen wat dit met ons als ouders doet 💔

Daarom hebben we besloten om dit jaar te collecteren voor Stichting Het Gehandicapte Kind. Zij zetten zich in om kinderen met een handicap dezelfde kansen te geven als alle andere kinderen. De helft van wat we inzamelen gaat naar Stichting Het Gehandicapte Kind en de andere helft gaat naar Ravi zijn dagopvang Stichting Mees.

Deze dagopvang is echt een lichtpuntje voor ons gezin. We zijn enorm dankbaar voor de lieve medewerkers van Stichting Mees. Ze geven Ravi zo’n ontzettend fijne plek dat we eigenlijk niet goed kunnen beschrijven wat ze voor ons betekenen. Ze maken onze wereld en de wereld van andere kinderen met een handicap elke dag een beetje mooier en dat is heel bijzonder wanneer het leven op zo’n jonge leeftijd al zoveel uitdagingen heeft.

Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze fijne plek. Het geeft ons het gevoel dat we iets terug kunnen doen. Dus als je iets kunt missen, al is het maar een klein beetje, zou dat geweldig zijn. Ook het delen van dit bericht helpt ons al enorm. Samen vergroten we het bereik en dragen we bij aan het welzijn van kinderen die, ondanks de uitdagingen, het recht hebben om te stralen. Want is dat uiteindelijk niet wat elke ouder wil voor zijn kind?

Dank jullie wel voor jullie warmte, steun en liefde.

Tikkie
193

Donaties

€ 3.885

ingezameld